10 септември 10:00
Групово интервю
за тези които искат за 18 месяца да си развият от продавач до партньор
в верига хранителни магазини
Защо правим таково интервю
В момента ние разширяваме нашата верига и планираме в кратки срокове да съберем нов страхотен екип. За това най хубав формат е да се съберем всичките на едно място за да разберем на кого нашето предложение ще бъде най-интересно, и кои от Вас е нашите хора.
Как ще протича интервю
1. Заповядайте на 10-ти септември в 10:00 на адрес: Варна, Дебър 54
2. Ние ще Ви направим презентация за нашата фирма, където разкажем за работа при нас, за възможности, които са отворени за служителите ни
3. Вие ще разкажете за себе си, за Вашите очквания от работа при нас
4. Одобрените кандидати от групово интервю ще бъдат поканени на индивидуални срещи с управители.
Какво предлагаме ние
Корпоративно обучение
Ние развиваме свояти служители с различни обучения. С помощ на тях, нашите служители придобиват нови умения, които им помагат в прфесионален и личен живот.
Кариерен разтеж
Нашата стратегия да търсим таланти среди нашите служители, и да даваме на тях възможността за каререн разтеж.
Рядовно заплащане
Ние предлагаме не само атрактивно стартово възнаграждение, но и възможноста с хубава работа да вдигнеш своята заплата до 30% всеки месец.
Динамична работа
Работа при нас е доста динамично. Ако си обичаш да работиш, ако се стремееш да постигаш добри резултати, работа при нас с сигурноста ще ти харесва.
Кого ние търсим
Смятаме, че продавач-консултант е работа, която трябва да ти нося удоволствие и естествено, хубаво материално възнаграждение.
Ние сме активно развиваща верига магазини хранителни стоки във Варна и търсим да присоеденим към екипа ни хора, които разделяват нашите ценности и стремежи.

Искаш да работиш в динамична атмосфера? Държиш на непрекъснато развитие и достигане на все по-добри резултати? Смяташ, че знаеш, по какъв начин да подхождаш към всеки човек? Отговорност и точност – твояти характеристики?

Тогава ние търсим точно теб!
Запиши се на интервью и попитай за подробности на следващи контакти:
e-mail: resume@300.com
телефон: 0876344343